IngredienserPortioner. 4 500 g högrev olja (tillstekning) 4 schalottenlökar 3 röda paprikor 1 chili 4 pressade vitlöksklyftor 1 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 3 msk kalvfond 5 dl vatten 6 medelstora potatisar 3 msk tomatpuré salt peppar 2 dl rysk yoghurt (17%) ev färsk timjan Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Bakade massor bröd i lördags medan Martinoch tjejerna var på kårkamp på Donsö. Hade flera paket med äggostvassle över från senast jag gjorde äggost och brödet blir så mycket luftigare med vassle
Då åkte köttfärseni soporna (den luktade märkligt) och jag fick dessutom överge matlagandet för att panikköratillbakatill jobbet på grund av datorstrul
Recept på "Kryddigköttfärsipitabröd med zucchiniziki" från Lina. Kolla gärna påMiddagshjälpen. Servera kryddigköttfärsipitabrödtillsammans med grönsaker ochzucchiniziki
Gulasch görs ju normalt på nötkött som får puttra länge, här en mer snabblagad variant som ger en mustig smak och som smakar som ett långkok, servera köttfärsgulaschen med morotsstavar eller andra rotsaker, en klick svalkande crème fraicheochris
Blanda ⅔ av osten iköttfärs- ochvitkålsröranoch häll i formen. Krydda ochtillsättvinägern. Strimlavitkålen för hand eller i matberedare så fint som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.