Till det vi hade hemma kan jag känna att det skulle varit gott med lite krispig bacon på toppen av det hela, så har du det också blir det säkert en höjdare
Är man nybörjare på surdegsbakning så kan ett danskt rågbröd rekommenderas att baka. Brödet klarar sig nämligen upp till en vecka utan att det behöver frysas, lämna gärna plastpåsen lite öppen så det kommer in luft då
Lägg upp på ett fat och toppa med skagenröra, extra pepparrot och klippt smörgåskrasse. Tips Hittar du inte rökt rapsolja kan du använda rökta räkor och göra majonnäsen på neutral olja
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Lägg steken med svålen uppåt i braspannan och ställ in denna i nedersta delen av ugnen, 175 grader och ca 1½ till 2 timmar. Öka värmen på ugnen till 275 grader och säll den på grillning
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.