Claras gräddstuvade grönkål
catrineyngbro
catrineyngbro

Claras gräddstuvade grönkål

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 500 gram färsk grönkål
  • 2 msk Norrmejerier Smör
  • 2 ½ dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 1 msk kalvfond
  • 1 tsk socker
  • 1 krm vitpeppar

Beskrivning

    Gör så här
    Skölj grönkålen och dra bort bladen från den grova stammen. Strimla dem och fräs i stekpanna med lite smör utan att de tar färg. Tillsätt vispgrädde, kalvfond, socker och vitpeppar och låt sjuda ca 30 minuter. Späd med mer grädde om grönkålen känns för torr.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.