Börja med att skiva baconet och stek det knaprigt, hacka under tiden löken och persiljan. Fördela kantarellstuvningen över brödet och täck sen över med ost
Ekologiskt odlad grönkål fanns också i frysen, som jag köpte på Ås Trädgård i höstas. Jag tog Kittelbergets Yoghurt och varvade med Grädde, Kanel och rårörda Lingon
Smaka av med salt och peppar. Repa bladen från stjälkarna på den färska grönkålen. Tillsätt Milda Mat och sjud kålen 3-4 minuter, späd ev med lite av spadet. 1 medelstortgrönkålsstånd eller 1 pkt á 400 g fryst hackad grönkål
Glutenfri pasta förstås - den här gången bönpasta av sojabönor - och till det en lättgjord, smakrik och grönsaksförstärkt röra på champinjoner, grönkål, brysselkål, oliver och bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.