Brödet är klart när det har en krispig yta och känns stumt när du ”klappar” på det på ovansidan. Det här är ett av dom mest bakade bröden av er läsare – lingon – ochzucchinibröd
Det här brödet bakas på ägg, mandelmjöl, zucchinioch är kryddat med kummin. Kumminen ger en härlig smak av rustikt brödoch blommar verkligen ut i sin smak tillsammans med ett salt smör och en fet ost
Supergott LCHF bröd med zucchinioch frö. Zucchinibrödet är även glutenfritt. Blanda ner riven zucchini. Ett bröd som du kan äta med olika pålägg och gör dig mätt mycket längre
Det är super, för vill man lära sig alla de italienska hemligheterna, kan man inte söka på svenska och engelska sidor - man måste gå direkt till källan
Smörj in en brödform, gärna med mer kokosolja. Brödet ska ha krispig yta. / ca 10 cm riven zucchini / 1 dl blåbär / 2 1/4 dl bovetemjöl (1 US cup) / 2 1/4 dl mandelmjöl (1 US cup) / 1 msk fiberhusk / 2 msk kokosolja / 2 ägg / 1 1/2 dl linfrön (0. Välj form så att minst 2 cm finns kvar till kanten för att brödet ska kunna svälla lite. Häll i smeten och placera i mitten av ugnen i 30-40 minuter. ca 10 cm riven zucchini / 1 dl blåbär / 2 1/4 dl bovetemjöl (1 US cup) / 2 1/4 dl mandelmjöl (1 US cup) / 1 msk fiberhusk / 2 msk kokosolja / 2 ägg / 1 1/2 dl linfrön (0
Blanda Gelatinpulver tillsammans med vatten och låt småkoka tills det stelnar. Vispa grädden fluffigt tillsätt färskosten,citron citronskal och vispa väl
Lyckat LCHF-bröd. I dagens recept härinne testade jag att göra ett saftigt bröd med zucchini. Då blir zucchinin bakad och ger en mustig saftighet till limpan
Alla recept är gluten- och mejerifria. Tills att frallorna har jäst klart. Det här brödet är så gott. Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept
Tätt efter lingon – ochzucchinibrödet kommer detta som mest bakade bröd av er läsare. Kokos – och bovetemjöl är en riktigt smarrig kombo i brödoch det här är verkligen så lättlagat det kan bli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.