Häll i och blanda samman med resten av ingredienserna. Vispa samman ägg, “halvsmält” (så det lätt går att blanda ihop) smör, yoghurt, saltoch bakpulver
Dessa bröd är otroligt saftiga och jag tycker de smakar bättre än köpta. ) i em har jag gjort hemmagjorda tacobröd till vår tacopizza vi ska äta ikväll
Blanda mjöl och smör i en matberedare eller med händerna tills smöret är jämnt fördelat. Tillsätt resterande ingredienser och blanda ihop till en jämn deg
Både jag och Vincent har ätit våra brödskivormed smör och ost (jag har även varierat med brie). Konsistensen på brödet är inte alls så torr och hård som köpebröd kan vara, så jag tycker att det är perfekt för små barn att tugga på
Ett bröd som är enkelt att göra och gott att äta, kan det bli bättre. Jag brukar pensla med lite vatten och strö över flingsalt men det kan man göra hur man vill med
Dett brödet gjorde jag faktiskt på måfå men jag tror att receptet som stårhär är ganska exakt, det viktiga när du gör brödet är att du knådar det ordentligt i assistent eller medbrödkrokaroch låter det jäsa ordentligt, tillsätt extra mjöl om degen är för klibbig, det ska vara precis så den inte fastnar på dina händer
Oftast när jag gjort paj a la LCHF har jag gjort pajbotten på ägg, fiberhusk och philadelphia men nu beslöt jag mig för att testa det här receptet där botten är gjord på mandelmjöl
Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.