Lägg grönsaks/svampfräset i det förgräddade skalet. Det var en vegetarisk variant fylld med grönsaker, svamp, pesto, fetaost och soltorkade tomater vilket är en underbar kombination
Efter grekiska frukostar som mest består av socker i from av yoghurt med ett ton honung, vitt bröd och marmelad har jag denna vecka njutit av filmjölk och hemmagjord müsli
Och supergod så klart. Inlägget Glutenfri och varsamt sötad granola – recept dök först upp på Rawness. Granola är ju vansinnigt gott men ofta full med gluten och alldeles för sötad
Vispa upp ägg, mjölk och socker. Smält smöret och blanda ner det i vätskan. Häll ner degvätskan i de torra ingredienserna och arbeta degen smidig i ett par minuter
Socker- ochglutenfria. /Karin. Måste fortsätta jobba nu men delar receptet på mina goda banan- och kokosmuffins som jag hann slänga ihop i helgen mellan löpning, skogpromenader, gymnastiktävlingar och walk in closet-rensningar
11,5 dl glutenfria havregryn. 1Tillsätt nötsmör och havregryn och mixa tillsammans med dadlarna. 1Klicka ut degen på bakplåtspapper och platta ut till en rektangel. 1Ta ut och skär i portionsbitar. 1Smält chokladen i en skål och doppa barsen precis så mycket eller lite som du vill. 1Lägg på bakplåtspapper och toppa. 1När chokladen har stelnat, slå in barsen i aluminiumfolie och förvara i kyl eller frys, så är du alltid redo för ett snabbt och energiladdat mellis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.