Fyll tortillabröden med quorn, curryröra, sallad, lök, paprika och rulla sedan ihop. Wrapsmed quorn och curryröra (4 stycken). Wrapsmed quorn och curryröra (4 stycken)
Jag börjar faktiskt bli liiite småstolt över mina skills i att laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bli riktigt smarriga
Den här marinaden med olivolja och chilipeppar är så pass smakrik att den ger smak åt tofun, om du marinerar den i en timmes tid före grillning och även penslar med marinaden medan du grillar
Ingredienser Wraps Receptet är för 8 tunna medelstorawraps 4 st ägg 2 msk kokosmjöl 6 msk olivolja (neutral smak) 6 msk vatten 2 nypor havssalt/himalayasalt Animaliskt fett, ghee eller kokosolja att steka i
Vispa äggen i en tillbringare (blir lättare att hälla smeten i en stekpanna om den blandas direkt i tillbringaren) med vispen på stavmixer (eller använd en vanlig handvisp) länge - ska bli luftigt och vittSikta ner kokosmjöletHäll i olivoljan, vattnet och saltetVispa smeten ytterligare, konsistensen ska vara rinnig - om inte tillsätt lite mer vatten och vispa lite tillStek påmedelvärme och använd samma olivolja, som i smeten, för att steka iGör tunna wraps och se till att smeten täcker hela botten på stekpannan så att wrapsen blir runda och finaWrapsen går att stapla direkt efter stekning utan att de kladdar eller fastnar i varandra
Det är första gången jag testar att äta jamaican jerk också, och det bästa sättet att beskriva den här rätten på är nog som en sötstark curry-liknande smak på tofun som i det här receptet toppas av en fräsch salsa med lagom hetta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.