Innan dess hade jag nästan aldrig varit in på en blogg och hade minimala datakunskaper. Då bjuder jag på kombucha från Kall Naturkompani, Spröda frökex från Huså Bröd och Öländska Bönchips
Strö på finhackad persilja eller basilika och servera med sallad, köttbullar eller korv. Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)
Kyckling har en benägenhet att bli lite torr på grillen, men inte det här receptet. Imorgon kommer jag dra de fyra vinnarna i min utlottning, så håll utkik om ni har varit med och tävlat
Fyll pitabröden med andra godsaker från grillen, här på bilden strimlad kycklingfilé, som fått ligga i marinad i någon timme, sallad, tomat och salladslök
Jag börjar faktiskt bli liiite småstolt över mina skills i att laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bli riktigt smarriga
Salta och peppra och lyft över på en tallrik. Efter några års exprimenterande med olika pajfyllningar till kycklingpaj, blev denna min absoluta favorit
Lägg ut kycklingvingarna på en plåt eller i en form utan att de "överlappar" varandra. Strö över andra halvan och se till att alla vingar har ett jämnt tunt lager mjöl på sig runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.