Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
Jag börjar faktiskt bli liiite småstolt över mina skills i att laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bli riktigt smarriga
På ica. se hittade jag ett recept på Grön lasagne som jag modifierade lite så att det blev veganskt. Sätt ugnen på 225°C. Blanda mjölet med 1 dl mjölk i en kastrull på låg värme. botten täcks med bechamelsås, på med lasagneplattor, på med första lagret spenat/tofu-röra, häll över 1/3 av bechamelsåsen
Att göra egen äggfri majonäs är otroligt enkelt och snabbt, du är klar på två minuter. Använd spadet ifrån en burk kikärtor, du kan självklart göra på samma snabba sätt om du vill byta ut spadet mot ett helt ägg
Dessa dagar brukar jag ofta baka denna veganska äppelkakan. Jag har bestämt mig för att äta bättre, att dra ner på köttet och äta mer vegetarisk, mer frukt och grönt
Och det är dessutom väldigt konstigt att det inte finns mer och bättre veganska alternativ på olika tapasrestauranger i Sverige (åtminstone inte i Stockholm där vego idag = ost på alla tapasrestauranger jag besökt)
Jag blandade quinoan med tahini för att göra det lite klibbigare, så att det fastnar på noribladet. För övrigt kan du göra precis som du vill - ta dina favoritgrönsaker och skär i stavar, lägg ovanpå quinoan, sedan är det bara att rulla ihop
Veganska och glutenfria kex på bara tre ingredienser och som barnen tycker om. Det här blev kex att ta med på resan och som passar att lägga ner på vilken utflykt som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.