Ibland blir det inte som man tänkt sig - men bra ändå. Jag hade hittat ett recept på nätet med torskrygg, men väl på plats i fiskbutiken så fanns det inte
4 Portioner. 280 g texturerad sojaprotein (jag använde Oumph pure chunk). 3 dl Kryddig och mustig Rött vin (Jag använde veganvänliga vinet Casa Vinironia)
Håller på å funderar på maten till nyårsafton, tror nog vi har bestämt oss mer eller mindre. Det blir helitalienskt, det vet vi, ja förutom fördrinken då
chezsahar. Detta lagade pappa någon gång för många år sedan då jag var liten. Jag kommer fortfarande ihåg hur makalöst gott jag tyckte den var då och det är ett recept som fortsatts att lagas hemma alla dessa år och som jag själv gärna använder om jag vill imponera
Om du inte upptäckt den underbara brödbakarbloggen Pain de Martin ännu, så är det hög tid nu. Martin Johansson är en man som fått många svenskar att våga baka med surdeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.