Receptet är hämtat ur "A Tavola - till bords på italienska" av EvaldNalin. Olivolja är aldrig fel och här fick jag chans att använda olivoljan jag köpt direkt på en gård på Rhodos
Blanda allt utom räkorna i en ugnsfast skål/form (ej för vid), blanda sist i räkorna. Rör runt så att räkorna blandas med "marinaden" och ställ kallt minst en timme i kylen
Altre informazioni. Abbassare la fiamma e versare il succo di limone e il vino. Sale q. Versare un filo d’olio generoso in un’ampia padella e scaldare a fiamma media
salt. Salta lätt och rör runt. salt. Gambas al Ajillo 6 tapasportioner. 300 g skalade större råa räkor (dock inte gigantiska). 300 g skalade större råa räkor (dock inte gigantiska)
Yield. 18. Servings. 9. Cook Time. 50 Min. Grillad entrecote på baguette med avokado, citrondressing, majonnäs. 4. Friterad kyckling (KFC-style) med ranchdressing och asiatisk sötsyrlig
Skala och skiva vitlöksklyftorna tunnt. Salta. salt. 200 g stora skalade råa räkor. Värm oljan i en ugnssäker serveringsform på spisen eller i ugnen på hög värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.