Vegansk Viltgryta
I'm Vegan
I'm Vegan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 280 g texturerad sojaprotein (jag använde Oumph pure chunk)
  • 3 dl Kryddig och mustig Rött vin (Jag använde veganvänliga vinet Casa Vinironia)
  • 1 dl Japansk sojasås
  • 200 g gul lök
  • 200 g morötter
  • 1 gul lök i knippe
  • 2 msk rapsolja
  • Salt och peppar efter smak
  • Kanel efter smak
  • 280 g of textured soy protein
  • 1 ½ cup spicy and full-bodied red wine (I used vegan friendly wine Casa Vinironia)
  • 1 dl Japanese soy sauce
  • 200 g onion
  • 200 g of carrots
  • 1 onion with steam
  • 2 tbsp rapeseed oil
  • Salt and pepper to taste
  • Cinnamon to taste
  • 280 g de proteína de soya texturizada
  • 1 ½ Taza de Vino tinto (yo usé Casa Vinironia que es vegano)
  • ½ taza de salsa de soja japonesa
  • 200 g de cebolla
  • 200 g de zanahorias
  • 1 cebollin
  • 2 chucharadas de aceite de colza
  • Sal y pimienta al gusto
  • Canela al gusto

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.