Risotto Tricolore
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 msk olivolja
  • 1 klyfta vitlök
  • 700 g körsbärstomater
  • 1 tsk socker
  • salt
  • peppar
  • 2 krukor basilika
  • 2 dl olivolja
  • 40 g pinjenötter
  • 1 dl parmesan, riven
  • 0,5 dl pecorino, riven
  • grovkornig havssalt
  • 1 l kycklingbuljong
  • 1 schalottenlök
  • 1 dl torrt vitt vin
  • 4 dl carnaroliris
  • 2 dl av tomatsåsen ovan
  • 1 msk smör
  • 70 g parmesan
  • 1 dl av peston ovan
  • 4 mozzarella di bufala campana dop
  • 2 msk pinjenötter
  • basilika, till garnering
  • Tomatsås3 msk olivolja 1 klyfta vitlök 700 g körsbärstomater 1 tsk socker salt peppar
  • Pesto alla Genovese2 krukor basilika 2 dl olivolja 40 g pinjenötter 1 dl parmesan, riven 0,5 dl pecorino, riven 1 klyfta vitlök grovkornig havssalt
  • Risotto1 l kycklingbuljong 1 schalottenlök 1 dl torrt vitt vin 4 dl carnaroliris 2 dl av tomatsåsen ovan 1 msk smör 3 msk olivolja 70 g parmesan salt peppar 1 dl av peston ovan 4 mozzarella di bufala campana dop 2 msk pinjenötter basilika, till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.