Viltgryta med svarta vinbär
Cervera
Cervera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Här kommer några generella tips om grytor. Putsa alla bitar så att inga senor kommer med. Bryn sedan köttet väl på alla fyra sidor. Och viktigast av allt:gör grytan två dagar i förväg – då mustar den till sig. Förvara den självklart i kylskåpet tills festdagen kommer.
  • 6 –8 portioner
  • 1 kg grytbitar av viltkött1 morot1 gul lök1 bit rotselleri1 bit purjolök2 msk smörsalt och nymalen peppar3–4 dl rödvinvatten så att det täcker2–3 färska lagerbladSåsskyn från grytan2 dl vispgräddeljust redningsmjölgelé efter smaksalt och nymalen peppar
  • Tillbehör1 dl svarta vinbärkokta broccolibuketter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.