Ingredienser Portioner. ca 7 dl 2 lime (2 lime motsvarar ca 2 msk saft) 400 ml light kokosmjölk 250 g fryst mango 2 msk strösocker Lägg till i inköpslistan
Servera i kylda vinglas med sugrör. Garnera med jordgubbe. 11 l frysta jordgubbar. 1färska jordgubbar. 16 dl rosé 1 l frysta jordgubbar 4 msk råsocker 2 limefrukter, saft av. 1Servering färska jordgubbarMixa allt i en blender
Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas 0 odefinierad isbitar , krossade 4 cl Ginger Ale 4 cl ananasjuice 4 cl sockerlag 4 cl ljus rom Köp receptet
Vaniljpannacotta, jordgubbarochrabarberkompottmed rosenvattenDen här desserten kom till en dag då jag hade tänkt göra ett nytt försök på min födelsedagstårta, men det visade sig att jag inte hade tid att göra den
Varva rabarberochjordgubbar på botten i en form med löstagbar botten. Nu har jag även överlåtit min rabarberplanta till snäckorna sedan midsommar för att jag ska få lika mycket nästa år med (+ att det är mer oxalsyra i dem nu, vilket iofs oskadliggörs när man har mjölkprodukter till)
Blanda med övriga ingredienser och bre ut över sockrade rabarberochjordgubbar. RabarberpajFör att väga upp rabarberbernas syra gjorde jag en söt och knäckig deg som jag lade över rabarbernaochjordgubbarna
Ett knäckigt havretäcke med kolasmak över rabarberochjordgubbar förklarar hur pajen smakar bäst. Hittade det här receptet i en gammal buffétidning från Ica och det lät ju supergott så det fick bli att bjuda på det till efterrätt igår då vi varit med Joels familj+respektive och ätit middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.