Ingredienser Portioner. ca 7 dl 2 lime (2 lime motsvarar ca 2 msk saft) 400 ml light kokosmjölk 250 g fryst mango 2 msk strösocker Lägg till i inköpslistan
Servera i kylda vinglas med sugrör. Garnera med jordgubbe. 11 l frysta jordgubbar. 1färska jordgubbar. 16 dl rosé 1 l frysta jordgubbar 4 msk råsocker 2 limefrukter, saft av. 1Servering färska jordgubbarMixa allt i en blender
75 cl rosévin (med eller utan alkohol). 250 g jordgubbar. 75 cl rosévin (med eller utan alkohol) 5 dl kolsyrat vatten (eller sockerdricka för en sötare variant) 1 apelsin 1 citron 1 limefrukt 250 g jordgubbar 2 kanelstänger 0,5 kruka färsk mynta
efter det kan du pensla lätt med vatten och toppa med t. Det blir enklare att arbeta med en kall deg. Låt det puttra tills du har fått en härlig konsistens på jordgubbarnaochrabarbern
Vaniljpannacotta, jordgubbarochrabarberkompottmed rosenvattenDen här desserten kom till en dag då jag hade tänkt göra ett nytt försök på min födelsedagstårta, men det visade sig att jag inte hade tid att göra den
Varva rabarberochjordgubbar på botten i en form med löstagbar botten. Nu har jag även överlåtit min rabarberplanta till snäckorna sedan midsommar för att jag ska få lika mycket nästa år med (+ att det är mer oxalsyra i dem nu, vilket iofs oskadliggörs när man har mjölkprodukter till)
Blanda med övriga ingredienser och bre ut över sockrade rabarberochjordgubbar. RabarberpajFör att väga upp rabarberbernas syra gjorde jag en söt och knäckig deg som jag lade över rabarbernaochjordgubbarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.