Blanda vinbären med socker och sprid ut dem på en plåt med bakplåtspapper. Lägg upp salladen på ett fat, strö över torkade bär och lägg skivor av brie på toppen
Så vi kokade saft på förra årets skörd. Ingredienser1,4 kg körsbär1 kg vinbär (vi hade både röda och vita)0,7 kg rabarber13 dl socker12 dl vattenAtamonGör så här. Koka vinbären med 5 dl vatten i 10 minuter och mosa dem också. 1 kg vinbär
Rosta nötterna i en torr het stekpanna tills skalen spricker och börjar bli svarta. Som sagt, det är mitt fel att sorbetklickarna ser lite slarviga ut men inget fel på smaken
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, den blir absolut bäst att göra på stor sats. Sätt ugnen på 225 grader. 4 st tetrapak svarta bönor. Tryck ut i form och baka på 8-10 min i mitten av ugnen. Sätt ugnen på 225 grader. 4 st tetrapak svarta bönor
När jag hade hus hade jag en vinbärsbuskepå tomten till min dotters förtjusning. Bären fick bli topping på de supergoda mandelmuffins jag gjorde i helgen och goda smoothies/ shots till vår söndagsfrukost
Sorbetpå pumpa är som inget annat. Det är lätt att göra och du svänger ihop den på ett kick och låter den frysa till över natten till en smaksensation av kanel, kardemumma och banan tillsammans med pumpan
På så sätt smälter inte sorbeten direkt. Det är sanslöst gott med hemgjorda sorbeter. Receptet på de urgoda knäckiga flarnkorgarna publicerades för ett tag sedan här på Katinkas Kitchen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.