Det blir en underbara blandning av sötma och syrlighet och är godast med lite smör på tycker jag. Jag har gjort om det lite och bytt ut mandeln mot vit choklad och svartavinbär
Och det blev lite mjuksega cookiesmed daim och vit choklad. 150 g smör2 dl muscavadosocker1 dl strösocker1 ägg4 dl vetemjöl1 tsk vaniljsocker1 tsk salt1 tsk bikarbonat100 g daim100 g vit chokladRör smör och socker smidigt
dock inte att äta rent så som man kan göra med en kaka Marabou mjölkchoklad, men vit choklad tycker jag är oerhört tacksamt i bakverk och så är det snyggt också
(Om man föredrar mousse med enbart vit choklad, hoppa över rålakrits). För en lakritsälskare höjer sig moussen ett snäpp med denna svarta krydda och ger en fin smakbrytning i allt det vita söta
16 st 3 dl rostade hasselnötter 1 förp kokta svarta bönor (à 380 g) 3/4 dl rörsocker 1/2 dl kakao 2 krm vaniljpulver 1 tsk bakpulver 1 krm flingsalt hackade hasselnötter att strö över Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Sega, söta och fyllda medvit choklad och macadamianötter. Det blev bra det med. Egentligen ska degen vila i 20 minuter och då kanske det blir ännu bättre, jag hade inte tid med det och bakade av dem på en gång. 250 gram vita chokladknappar eller hackad vit choklad. 250 gram vita chokladknappar eller hackad vit choklad
170 g smör 180 g macadamianötter [2,5 dl] 140 g farinsocker [2 dl] 120 g strösocker [1,5 dl] 55 g ägg [1 st] 15 g äggula [1 st] 300 g vetemjöl [5 dl] 3 g bikarbonat [0,5 tsk] 2 g salt [0,5 tsk] 4 g vaniljsocker [1 tsk] 250 g vita chokladknappar
För att göra mönstret droppar man lite av svartvinbärsåsen som prickar i en spiral och drar sedan med en tandpetare igenom alla prickar utan att lyfta upp den
//Matilda Mjuka cookiesmed lakrits och vit choklad. Så skulle jag beskriva dessa u n d e r b a r a cookies som var något av ett "experiment", som jag brukar kalla det
Igår kväll gjorde jag cookies, dom var väldigt populära och jag fick göra nya idag för att kunna göra ett inlägg till er med bild, för ett inlägg på bakverk/mat utan bild är som en lussekatt utan saffran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.