Fräs löken i 1 msk Milda tills den är mjuk och genomskinlig. Låt svalna.
Blanda färsen med koncentrerad fond, ströbröd, vatten, ägg, lök, salt och vitpeppar till en jämn smet. Rulla till fina bullar och stek dem i 1 msk Milda.
Blanda Maizena med Mini Mat, soja och fond. Koka upp i kastrull under vispning och låt sjuda någon minut. Smaka av med salt och peppar. Servera med rårörda lingon och hemlagat potatismos, gjort på kokt potatis, 1 msk, en liten skvätt mjölk och lite nyriven muskotnöt.
Servera potatisbullarnamed baconet och gärna med lite rårördalingon till. Vill du smaksätta bullarna så använd fantasin och lek med lite färska örter te
Servera med lite rårörda lingom och kanske en liten sallad. Efter att ha tillbringat tre dagar till sjöss och ätit buffér på längden och tvären är det gott med en riktig klassiker
Servera raggmunkarna med kantarellerna, bacon och Felix rårördalingon. Hetta upp en stekpanna med smör och stek raggmunkarna genomstekta och tills de fått en fin färg
Servera rårakorna med grönsaker, keso ochrårördalingon. Blanda i en bunke med ägg, salt och peppar. Skala och grovriv potatisen samt skölj och grovhacka blomkålen
Blanda lingonoch socker och kropps dem med en ballongvisp. Strö ut det rivna brödet eller ströbrödet i ett tunt lager på ett fat, blöt händerna med lite vatten och forma biffarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.