Servera rykande varmt medfläsket, rårördalingonoch eventuellt äppelkompott. Rårördalingon. När fläsket är klart häller du av flottet men sparar det till stekningen av raggmunkarna
Servera medlingonsyltoch sallad. Hetta upp smör i en stekpanna och stek en raggmunk i taget. Skala och riv potatisen i långa tag på ett rivjärn eller i matberedaren med fina rivskivan monterad
Jag har utgått ifrån Morbergs grundrecept på vanliga raggmunkaroch modifierat det en hel del för att få till rätt konsistens på de veganska raggmunkarna – och så klart för att göra dem veganska också 😉 Istället för fläsk använder jag mitt gamla trogna veganska fakeonrecept
Värm upp en stekpanna och stek raggmunkarna i fettet från fläsket. Lägg fläsket i en medelvarm stekpanna och stek det på båda sidor tills det är gyllenbrunt
Servera medrårördalingonoch sallad. Hetta upp smör i en stekpanna och stek en raggmunk i taget. Skala potatisen och riv den fint på ett rivjärn eller i en matberedare monterad med en "fin" rivskiva
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.