Det var ju det där med julmaten med. Jag har otroligt svårt för konceptet julbord – visserligen gillar jag i princip varje del för sig, men ihop blir det bara för mycket och för flottigt
sallad500 g ryggbiff, i skivor (välmarmorerad) 250 g glasnudlar 1 gurka 1 morot 10 cm rättika 1 dl sockerärtor 70 g babyspenat 100 g jordnötter 3 salladslökar 1 kruka koriander 1 kruka mynta smör och neutral olja, att steka i
The post Vietnamesisk Phở med svamp och tofu appeared first on Sofia von Porat. När höstmörkret kommer krypande finns det inget jag längtar till mer än att värma kroppen med en smakrik soppa
. Pho är Vietnams kändaste maträtt. Det är risnudelsoppa med färska örter i en fantastisk och säregen buljong och med antingen kött, skaldjur eller tofu
Den här goda rätten lagade vi till när vi firade vietnamesiskt nyår för ett tag sen. Pho- vietnamesisk soppa som går att laga till med både kyckling och nötkött
Pho är en vietnamesisk nudelsoppa, oftast serveras med kött (pho bo) eller kyckling. I Japan finns det många vietnamesiska restauranger och särskilt unga kvinnor gillar pho
Så först ut var denna Pho som är en vietnamesisk rätt. Denna vecka har jag haft Linas Matkasse. Ibland blir det att jag tar den när jag får se vilka maträtter det kommer bli eller om jag inte har nån motivation att hitta rätter att laga
Det där vietnamesiska temat fortsätter och idag är det faktiskt en klass för sig. Jag vågar nog sträcka mig så långt och säga att det är bland det godaste jag ätit
Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisk sallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspirerade tillbehör, inte som i Berlin
Tillagning. 1. Dressingen. Lägg vitlök och ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna. 2. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.