Tillsätt sedan currypastan och låt fräsa med en minut innan du tillsätter vatten, kokosmjölk, morötter, en skvätt fisksås och sesamolja och låt puttra några minuter
Smula i ramslöken eller pressa i en vitlöksklyfta. Blanda ihop allt och forma till små biffar. Slå av vattnet på rödbetorna och blanda med majsen, smulad fetaost och kryddor
Biffar. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
Jag hade i lök, vitkål, morötter, paprika och broccoli eftersom det var det som jag hade hemma för tillfället, men det går lika bra att ha i andra grönsaker och rotfrukter efter tycke och smak
Boken är fantastisk och mycket inspirerande - långt ifrån mina fördomar om att vegetariska kokböcker har trist lay out och är föga inspirerande för någon som mig som gillar vackra bilder (även om det på sistone finns flera bra "veggböcker" där "Slottsträdgården Ulriksdal" och "Grön mat
Bland linser med rivet apelsinskal, tärnad tomat, skivad lök och hackad persilja. salt och peppar. Tillsätt kanel och smaka av med salt och peppar - slå dressingen översalladen och blanda väl
Det här medvegetariska grytor. Jag vill bli bättre på att göra vegetariska grytor som denna, dels för att det är så himla enkelt och gott, men samtidigt för att det är billigt och näringsrikt
Riktigt gott blev det, så det får bli den här veckans vegetariska middag. Den kokade jag sedan och förvandlade till biffar tillsammans med blandad svamp
"Vi är böjda att hålla med, både vad gäller enkelheten, dofter och smak. I dag blir det ett extra pedagogiskt inlägg i vårt kök, vi kände att det kunde vara på sin plats med några bilder för att förklara vissa av momenten i receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.