Jag valde att krydda mina bollar med en färdig kryddmix som heter 'Napolitana' (se bild), som jag har köpt på en butik som heter 'Flying Tiger Copenhagen'
Forma fina biffar, pensla biffarnamed oljan och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grovt riven gurka som blandas med creme fraiche, majonäs, riven vitlök, aromat och citronpeppar
Och fulla med näringsämnen. Alla rätt med andra ord. Det är lätt att glömma bort sina favoriter när man jag är på ständig jakt efter nya recept och goda saker att äta
Vispa ihop grädde, ägg och krossade tomatermed vinäger och kryddor. Skiva champinjonerna och stek dem i smör i en stekpanna (man kan steka dessa med lök och paprika, men den får godast smak ochmed steks för sig)
Recept på vegetariskabiffar får man aldrig för många. Idag gjorde jag morotsbiffarmed halloumi och serverade dem med en blandad sallad, senapskräm och picklad fänkål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.