Boken är fantastisk och mycket inspirerande - långt ifrån mina fördomar om att vegetariska kokböcker har trist lay out och är föga inspirerande för någon som mig som gillar vackra bilder (även om det på sistone finns flera bra "veggböcker" där "Slottsträdgården Ulriksdal" och "Grön mat
Bland linser med rivet apelsinskal, tärnad tomat, skivad lök och hackad persilja. salt och peppar. Tillsätt kanel och smaka av med salt och peppar - slå dressingen översalladen och blanda väl
Det här medvegetariska grytor. Jag vill bli bättre på att göra vegetariska grytor som denna, dels för att det är så himla enkelt och gott, men samtidigt för att det är billigt och näringsrikt
Hacka vitkålen. En husmanskostklassiker jag starkt ogillade som barn, men som jag nu, några år senare testade i ny tappning ochmed fantastiskt resultat
Idén till denna vegetariska middagsgryta, med b. Det blir mycket sådan mat här hemma just nu eftersom både jag och maken har med oss matlåda till jobbet
Vegetarisk pytt med brysselkål, svamp- och gröna linser. pytt med brysselkål, svamp och gröna linser. Enkel vardagsmat med smaker som hör årstiden till
När såsen tjocknat är din vegetariska bechamelsås klar. Smaka av med salt och peppar. Häll på ett lager med tomatsåsen, sedan bechamelsås, sedan lasagneplattor igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.