Jag serverade mina biffarmed en tzatsiki och grönsallad. Nu är det en ny vecka igen och idag har jag haft lite egentid eftersom Oskar och Felicia har varit hos Felicias kusin Hjalmar och fixat lite med lampor och bokhyllor
Servera gärna tillsammans med en god vitlöksmajonnäs, sås och klyftpotatis/sötpotatis. Det kan ta lite tid eftersom du kan behöva stanna flera gånger för att knuffa ner smeten från sidorna med en sked eller slickepott
Om du vill göra en ännu enklare variant av den här auberginegratängen går det bra att helt sonika varva färdigkokt tomatsås med färdigriven ost och grillade aubergineskivor i en form och grädda direkt
Genom att koka dem lite längre blir de lite mosigare, vilket passar perfekt till att göra biffar på. Blanda linsernamed grovhackade hasselnötter, hackade soltorkade tomater, riven parmesanost, fiberhusk samt salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.