Tänk, nu har vi vår sjunde månad på året här och sommaren väljer fortfarande att avvaktande vänta ut oss i periferin för att se när tålamodet tryter helt hos alla stackars svenskar
Riktigt inspirerande föreläsare och jag kom därifrån med inte bara nya tankebanor kring beteendeförändringar, hur man föreläser och hur vi ser på mat, utan även nya kontakter och eventuellt lite nya spännande projekt i framtiden
Stek biffarna påmedelvärme. Än så länge försöker jag med mobilbilder, inte lika bra kvalitet. Här är recept till mycket goda och mättande vegetariska biffar
Med en morotstzatziki och sallad till blev det precis som jag önskade. Hetta upp olja, jag använde wokpanna och oljan täckte halva bullarna istället för att fylla upp så hela friteras på en gång
Seitan är ett vegetariskt köttsubstitut som är gjort på vetemjöl. Seitan har ett rejält tuggmotstånd och har en smak av bröd som går att färga med andra smaker
Jag har lagt fram artikeln på vardagsrumsbordet tillsammans med ett gäng vegetariska kokböcker för nu har inte Daniel så mycket val längre, om han inte vill ge sig ut och jaga och fiska själv
Heat 1 tbsp olive oil in a medium skillet and cook the mushrooms until tender. Heat 2 tbsp olive oil in a large skillet over medium heat and cook the onions and garlic for a few minutes until the onion becomes translucent
Häll på krossade tomater, tomatpuré, vatten, köttbuljongtärningen och tillsätt sockret och mejram. Servera tillsammans med ris och/eller bröd, creme fraiche eller turkisk yoghurt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.