Nyanserad, mycket frisk smak med inslag av gröna äpplen, mineral, smör ochcitron. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen och koka den nästan klar (den ska gå en minut tillsammans med såsen sedan)
När pastan är klar, häll av och slå ner pastan i gräddblandningen. Koka pastan under tiden. I med hummerfond, buljongtärning, rivet citronskal, citronsaftoch svartpeppar
Vänd i den nykokta pastan, persiljan och räkorna. Koka pastan efter förpackningens anvisningar. I tidigare inlägg så efterlyste jag era favoritrecept och Alexandra Berta var först med att höra av sig med sitt
En väldigt god pasta som känns lite lyxigare och passar därför bra en fredagskväll. I ett försök att efterlikna en pastarätt jag ätit på vapiano komponerade jag detta
Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Späd med lite vatten för tunnare sås. Fräs schalottenlök, röd chili, körsbärstomaterna och tomatpuré i olivolja tills tomaterna smälter
Vad du behöverPastamed bacon, citronoch rosmarin300 g Pasta (gärna penne eller rigatoni)1 paket Bacon (140 g)1 st vitlöksklyfta3 dl Grädde1. 5 dl vitt vin1 tsk kalvfond1 st citron (finrivet skal)1. 5 msk Citronsaft (eller efter smak)2 tsk torkad rosmarinsvartpeppar1
Övriga ingredienser blandas i skålen medpastanmed creme fraischen. Den här pastasalladen är både smakrik för dom som hillar lite starkare karaktär och lätt att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.