vegetarisk julmat

vegetarisk julmat

Senapsgriljerad halloumi

Senapsgriljerad halloumi

750 g halloumiost, i en hel bit (eller 1 liten halloumi à 200 g) 1 ägg 2 msk skånsk senap 2 msk dijonsenap 1 dl ströbröd
Ugnsomelett med svampstuvning

Ugnsomelett med svampstuvning

Värm ugnen till 200 grader. Knäck äggen, ett i taget i en kopp. Vispa dem sedan med grädden och vattnet i en bunke
Brysselkål med parmesan och citron

Brysselkål med parmesan och citron

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Brysselkål 400 gram brysselkål 1 msk smör 0,5 st citron(er) 50 gram parmesanost 3 nypa(or) flingsalt Köp receptet
vego bullar

vego bullar

400 g Hälsans Kök Incredible Mince. 2 gula lökar. 3 msk rapsolja. 1 tsk malen kryddpeppar. 1 tsk svartpeppar