Den här underbara såsen medmorötter, champinjoner och ajvar är en enkel och billig vardagsrätt. Idag tänkte jag faktiskt ta det lite lugnt med matlagandet och istället börja att julpynta huset inför adventshelgen
Ha i löken, vitlökenoch de rivna morötterna i grytan. Skala och finhacka lökenochvitlöken. När vi hade goda vänner på middagsbesök häromdagen bjöd jag på denna smarrig vegetarisk thaisoppa
Måndag igen, ochdärmed självklart ett nytt vegetariskt recept. Smaklig vegetarisk måndag. Den här gången får det bli jättegoda savoykåldolmar med fyllning av quinoa, blandad svamp, lökochvitlök, ochmed en härlig kryddblandning som har det talande namnet Himalayas höjder (vad den innehåller ser du på bilden)
Jag tycker verkligen det e supergott och mättande medvegetariska bullar/bollar/biffar, vet aldrig vad jag ska kalla dem (ska man vara lite klyschig och säga kärt barn många namn…hihi, ok, nä låter bli)
ädelostsås, tomatpaj med karamelliserad lök, champinjonsoppa och ostbiffar. Som i måndags då jag lagade ricottabiffar med soltorkade tomater, bulgur och tacomajo
Citronrostade morötterochlökarmed böndipp och stekt halloumiHär har jag försökt plocka upp lite smaker som jag förknippar med sommar, såsom basilika, halloumi, citron ochmorötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.