Tillsätt den rivna vitlöken och låt fräsa med en stund. Avsluta med ricottablandning. Ta bort från värmen och vänd ner pesto och grovhackad, rostad mandel i svampfräset
Låt smälta så att polentan blir krämig. Jag hittade en förpackning medpolentagryn i skafferiet och insåg att det var alldeles för länge sedan jag lagade mat med just polenta
Dekorera medrosmarin. Jag hade gjort min research innan för att ta reda på det bästa sättet att få till en krämigpolentamed mycket smak och utan klumpar
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Smaka av såsen med salt, soja och svartpeppar. Skiva svampen, hacka löken, chilin och paprikan. Fräs allt i olivoljan i någon minut och pressa ner vitlöken
Fredagsmat,Middagstips,Vegetariskt. Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himla härligt
Över till något trevligare - en krämig lövbiffsgryta som min fina mamma brukar göra. På min meny står just nu Theracough, Nasoferm, Treo och jag dekorerar med pappersnäsdukar
Under tiden kan du peppra, salta och strö över lite rosmarin över kycklingfilén. Lite rosmarin. Krämig risotto med kyckling ochsvamp är en av mina favoriter när det kommer till risotto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.