Gräddstuvade vegetariska köttbullar med hasselbackspotatis, pressgurka och rårörda lingon. Jag har dock känt att de biffrecept jag haft på g hittills varit lite för ocharmiga för att uppmana till att ätas utan burgarbröd och tonvis med dressing
Smarrigt med andra ord. Skala och skär löken i 1–1,5 cm tjocka ringar. Strö på sockret och fräs ytterligare ca 3 minuter, tills sockret smält och lökringarna är genomskinliga
Gräddstuvade vegetariska köttbullar med hasselbackspotatis, pressgurka och rårörda lingon. Det kändes alltid supersvulligt och smarrigt att få frossa i stora köttbiffar och en massa stekt lök, tyvärr ibland med lite för tråkig potatis och bleka tillbehör, men inte desto mindre
Krämig polenta med lök, svamp och rosmarin. Skala vitlöken och krossa den med knivbladet. Men ger du den bara tillräckligt med kärlek under tillagningen så ska du se att den kommer ge dig samma kärlek tillbaka när du äter den
Den här gången får det bli jättegoda savoykåldolmar med fyllning av quinoa, blandad svamp, lök och vitlök, ochmed en härlig kryddblandning som har det talande namnet Himalayas höjder (vad den innehåller ser du på bilden)
V. a. d. ä. r. v. l. e. n. x. k. u. s. i. o. h. m. t. f. ö. å. g. L. M. D. c. p. ,. w. y. J. b. j. S. T. ”. W. K. 4. -. 6. 3. 0. q. 1. 2. 5. (. ). /. B. F. R. H. –. …. G. g V. d l
Salta och sockra. Häll på vatten och låt det koka in. Löken är klar när den är riktigt mjuk och söt. Slå ned värmen och låt löken mjukna i 10-15 minuter
Bra som buffémat, när den är vegetarisk som i detta fall passar den även mkt bra som tillbehör till en bit kött eller varför inte som lite kvällsmys-mat med några tända ljus
Ugnskycklingen kombinerar vi med ett riktigt favoritrecept som vi tror kommer bli en hit även hos er - vegetarisk lasagne som blir kanongod och är sprängfylld med nyttigheter
Serveras med guacca, koriander, rödlök, ost, gochujansås, vårlök m. Tillsätt sedan brett skuren rödlök, minimajs, champinjoner i skivor samt ett knippe haricot verts (fryst går bra) och stek runt lite till
Stek löken och rör om med jämna mellanrum i 10-15 min. När löken är gyllene rör du försiktigt om i stekpannan och låter allting karamelliseras långsamt i 10 min
Lyckades till ochmed ta lite mått på de kolsyrade linsbiffarna, så ni som efterfrågat det. vitkålsburrito, sojawok och ett perfekt måttrecept på mina kolsyrade linsbiffar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.