Servera med klyftpotatis och tzatziki. Skala och hacka lök och vitlök fint. 5 tsk salt 1 krm peppar 1 msk maizena majsstärkelse 1 st ägg smör eller margarin till stekningSkölj kikärterna väl och låt rinna av. 1Mosa kikärter, lök, vitlök och persilja i matberedare. 1Blanda med salt, peppar, majsstärkelse och ägg till en smet. Forma bollar och platta ut till biffar, 1 cm tjocka. 1Stek i smör 2–3 minuter per sida på medelvärme
Den här underbara såsen medmorötter, champinjoner och ajvar är en enkel och billig vardagsrätt. Idag tänkte jag faktiskt ta det lite lugnt med matlagandet och istället börja att julpynta huset inför adventshelgen
Vi käkade soppan med nybakade baguetter, med ost och paprika. Soppan, som är en av våra favoritsoppor, innehåller bland annat röda linser, morötter, kokosmjölk och grön currypasta
Jag tycker verkligen det e supergott och mättande medvegetariska bullar/bollar/biffar, vet aldrig vad jag ska kalla dem (ska man vara lite klyschig och säga kärt barn många namn…hihi, ok, nä låter bli)
Det här medvegetariska grytor. Jag vill bli bättre på att göra vegetariska grytor som denna, dels för att det är så himla enkelt och gott, men samtidigt för att det är billigt och näringsrikt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.