Vegetarisk pytt med brysselkål, svamp- och gröna linser. Lägg smöret i stekpanna och fräs lök, svamp och brysselkål tills allt gottat ihop sig, salta och peppra
löken. Ersätt mjölk, grädde och yoghurt med t ex ris-, havre-. Servera grytan med ris. Skala och finhacka. Prova gärna med andra grönsaker också, som paprika,
Börja med att finhacka den lökenoch stek den på medelvärme i en tjockbottnad kastrull. När löken fått lite färg lägg i betorna, morötterna och kockorna och bryn i några minuter
ädelostsås, tomatpaj med karamelliserad lök, champinjonsoppa och ostbiffar. Som i måndags då jag lagade ricottabiffar med soltorkade tomater, bulgur och tacomajo
Igår åt vi en jättegod vegetarisk lasagne med svamp och mozarella. Vegetarisk lasagne, 4 portioner 400 g färska eller frysta champinjoner 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1/2 zuccini 1 burk krossade tomater 1 tsk strösocker olivolja 2 [. 1 gul lök. 2 vitlöksklyftor
Jag kan väl inte påstå att den här vegetariska pastapannan är så värst innovativ. ½ medelstor gul lök. Grovhacka svampen, skala lökochvitlökoch hacka dem ganska fint
Ett jättegott tillbehör till både kött och fisk. 250 g rimmat sidfläsk, tärna i 1 cm bitar 250 g champinjoner, kvartade 250 g gula steklökar, skalas 1 msk smör 2½ dl portvin 1½ msk o fond 2 lagerblad ½ tsk svartpeppar Stek fläsk,
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.