Veganska revbenspjäll med Clara Henry!
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g fast, neutral tofu
  • 0,75 dl äppelcidervinäger
  • 1/2 dl socker
  • 3 msk ljus sirap
  • 4 pressade vitlöksklyftor
  • 4 cm riven färsk ingefära
  • 2,5 msk kinesisk soja
  • 2 msk srirachasås eller tabasco
  • 3 msk dijonsenap
  • saft från 1 pressad apelsin
  • 5 dl finslicead vitkål
  • 1 morot 1 liten rödlök
  • 3 dl växtbaserad majonnäs (gärna hemmagjord!)
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 tsk socker
  • Salt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.