Veganska kantarellkroppkakor
Vegokäk
Vegokäk
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  •  
  • Deg (ett veganiserat Mannerström-recept)
  • 700 g mjölig potatis
  • 1 dl potatismjöl
  • 50 g flytande vegansmör, (Carlshamns och ICA:s mjölkfria exempelvis)
  • 0,75 dl spad från en burk kikärtor
  • salt
  •  
  • Fyllning
  • 500 g gula kantareller eller trattisar
  • 100 g naturell tofu
  • 0,5 gul lök
  • 0,5 tsk torkad timjan/några repade kvistar färsk
  • 1,5 msk soja
  • 0,5 msk tomatpuré
  • 0,5 krm liquid smoke
  • salt och peppar
  • rapsolja och smör att steka i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.