Antal portioner 1 st 2 st 4 st 6 st 8 st Välj 150 g varmrökt lax ½ dl Arla Köket® crème fraiche 1 liten rödlök 4 formbröd 20 g babyspenat 2 ägg 1 dl Arla® mjölk 2 krm salt 1 krm peppar Arla® Svenskt Smör
Garnera gärna med färsk rosmarin. Lägg på laxen, salta och peppra. Häll det över laxen. 500 g laxfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g laxfilé 3 morötter 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2½ dl Kelda® mellangrädde 1 tsk hackad färsk rosmarin ½ pkt saffran 0,25 g
Gör så här Börja med att koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Dela laxen i portionsbitar. Lägg dem på plåten, ringla över smör-&rapsolja, salta och peppra
8 skiva formfranska, ljust 3 silverlökar, stora 200 g vispgrädde 15 g svart tryffel, färsk och riven 1 citron 70 g parmesanost, finriven (eller västerbottensost) 2 bananschalottenlökar 500 g körsbärstomater, blandade färger 150 g smör, till stekning libbsticka, till garnering (eller persilja) ev tryffel, till garnering
Klicka smöret över laxen, täck med plastfolie. Toppa med picklad gurka och garnera ev med mynta. Ta upp laxen, vänd den i sesamfrön och lägg på ett fat
Skär laxen i små bitar. Gör så här Skala och hacka löken, fräs löken i smör-& rapsolja och låt kallna. 200 g gravad lax. 2 msk Arla Köket® smetana. 1 tsk Arla® Smör-&rapsolja. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 ägg 2 schalottenlökar 200 g gravad lax 3 msk hackad färsk gräslök 2 msk Arla Köket® smetana 1 kruka färsk dill 1 tsk Arla® Smör-&rapsolja ½ tsk salt
Gjorde varmamackor av ostplättarna med västerbottenost som var kvar. Låt dem få yta undertill,vänd dem och platta ut dem med stekspaden, vänd dem några gånger till så de är gyllengula och krispiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.