Ingredienser Portioner. 45 spett 1/2 vattenmelon 300 g fetaost 1 msk flytande honung 1 msk hackad mynta 2 msk olivolja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Rör ihop ingredienserna och smaka ev av med svartpeppar. ½ dl Arla® gräddfil. 1 msk Arla® Svenskt Smör. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 gul lök 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 burk matjessill i bitar, ca 200 g 4 hårdkokta ägg ½ dl hackad färsk gräslök ½ dl färsk dill ½ dl Arla® gräddfil 1 krm svartpeppar 1 msk sillspad
Serveras varma och gärna med ett gott bröd och tzatziki till. Jag hittade ett recept hos Matplatsen som vi provade som blev jättegott, passar utmärkt att servera till grillat
Skär laxen i små bitar. Gör så här Skala och hacka löken, fräs löken i smör-& rapsolja och låt kallna. 200 g gravad lax. 2 msk Arla Köket® smetana. 1 tsk Arla® Smör-&rapsolja. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 ägg 2 schalottenlökar 200 g gravad lax 3 msk hackad färsk gräslök 2 msk Arla Köket® smetana 1 kruka färsk dill 1 tsk Arla® Smör-&rapsolja ½ tsk salt
Garnera gärna med färsk rosmarin. Lägg på laxen, salta och peppra. Häll det över laxen. 500 g laxfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g laxfilé 3 morötter 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2½ dl Kelda® mellangrädde 1 tsk hackad färsk rosmarin ½ pkt saffran 0,25 g
Gör så här Börja med att koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Dela laxen i portionsbitar. Lägg dem på plåten, ringla över smör-&rapsolja, salta och peppra
En smarrigt fräsch lätt- och snabblagad pastarätt med fisk. Smaka av med salt och peppar. Strimla laxen. Tillsätt grädde, lax, lök, blanda ned ärtor och örtkryddor
Grillad röktlaxmed pepparrotscrème på crostiniPortioner. Smaka av med salt. Värm grillen till högsta temperatur och grilla laxpinnarna mycket snabbt till fin färg
Klicka smöret över laxen, täck med plastfolie. Toppa med picklad gurka och garnera ev med mynta. Ta upp laxen, vänd den i sesamfrön och lägg på ett fat
Skär laxen i mindre bitar och fördela på crostini. Toppa med crème fraiche och garnera med dillvippa. 150 g röktlax. 20 st crostini. 2 dl Arla Köket lätt crème fraiche senap dragon & honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.