Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 6 bitar laxfilé, á ca 150 g ½ tsk salt 150 g Arla® färskost naturell 1 msk dijonsenap 1 msk flytande honung ½ dl mandelspån ev hackad färsk gräslök
Först o främst måste jag tacka, jag är så rörd av de fina kommentarerna från detta inlägg. HÄR. så tusen tack fina bloggläsare de orden värmde ska ni veta
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Jag gravade laxen enligt detta recept, och senapskrämen ochreceptidén kommer från duktiga Pytte och hennes bok Bjud hem
Pasta med kallrökt laxoch babyspenat. Jag brukar göra den lite olika varje gång beroende på vad jag har i kylskåpet, idag använde jag till exempel grädde och fryst spenat men här kommer ett enkelt och jättegott recept som jag provade fram tidigare i höstas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.