Parmesanpimpad blomkål Kokt blomkål i ugnsform med rapsolja (eller mild olivolja för den som så önskar) riv parmesanost ovanpå, dra ett par tag med pepparkvarnen
Krydda kycklingen med salt, peppar och det som finns hemma. Mosa fetaosten med en gaffel i en skål. Idag blev det helstekt kyckling till middag - en rätt som är billig och enkel att göra men ser mer avancerad ut och fungerar lika bra att bjuda på som till vardags
Servera medkokt potatis och lingonsylt. Jag kan tipsa om att kantarell-champinjonsoppan är kanon att använda när man gör potatisgratäng, och massor med olika förska örter, jag brukar ta ganska mycket grädde och lite mjölk, kan inte säga hur mycket det ger sig
Servera medlaxfiléoch örtkryddad broccoli. Smaka av med salt, peppar och en nypa socker. Smält smöret i en panna med höga kanter, en wokpanna är perfekt
Blicken fastnade på en receptbild med potatis, så är det ofta. -) Och när potatisen hade lagats på en plåt i ugnen med sidfläsk tänkte jag direkt "bacon"
Panerad fisk i all ära men det kräver ju lite jobb och så drar ju paneringen åt sig en hel del fett vid stekningen, så får jag välja så blir det att steka på några laxfiléer när det ska ätas fisk och det ska gå fort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.