Stekt fläskmedkoktpotatisochlöksås. Numera äter troligtvis många i min ålder snarare försvenskad italiensk mat med pasta som huvudingrediens, men det tar inte särskilt mycket längre tid att koka några potatisar, steka lite fläskoch göra en sås från grunden
Genom att vrida och vända på denna tokigt goda uppväxträtt hade jag kommit fram till att pankopanera den koktapotatisen, salta in vanligt sidfläsk istället för att använda rimmat och sila bort löken ur löksåsen men tillsätta egenrostad chalottenlök
Parmesanpimpad blomkål Kokt blomkål i ugnsform med rapsolja (eller mild olivolja för den som så önskar) riv parmesanost ovanpå, dra ett par tag med pepparkvarnen
Krydda kycklingen med salt, peppar och det som finns hemma. Mosa fetaosten med en gaffel i en skål. Om man har en fryst kyckling så får man lägga till en halvtimme ungefär på tillagningstiden och tillsätta potatisoch rotsaker efter en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.