2 kg fast potatis, med skal 1 kg körsbärstomater 2 dl olivolja 100 g vitlök, klyftor med skal 15 g rosmarin 1 msk tomatpuré 150 g färsk timjan salt peppar
Krispigt rostad potatismed massa rosmarin, vitlök, flingsalt och masserad med olivolja. Massera in med olivolja och strössla över rikligt medrosmarin, de pressade vitlöksklyftorna (eller vitlökspulvret), lök (eller lökpulver), socker och flingsalt,
Servera exempelvis tillsammans medpotatisgratängoch ugnsrostade körsbärstomater. Det hjälper definitvit till med humöret och det är så underbart skönt verkligen
Lägg över kasslern i formen medpotatisenoch löken. Servera med en god sallad. Lägg potatisskivorna i botten på en ugnssäker form och ha sedan över löken
Skala och skär potatisen grovt, koka den mjuk i saltat vatten. Skala och hacka vitlöken grovt. Det är lätt i att man hamnar i ett ekorrhjul när det gäller vilken sorts potatisrätt man serverar till middagen vare sig det är till vardags eller fest tycker jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.