½ dl extra jungfruolivolja. chilifrästa broccoliblad eller mangold. 1,2 kg potatis, fast sort salt. 1 st lammsadel, ca 2 kg, putsad. 4 st vitlöksklyfor
Så rostad potatis, sallad, lammstek i god marinad på soja, olivoljaoch valfria kryddor och örter såsom chili, paprikapulver, spiskummin, salt, svartpeppar, vitlökspulver, lökpulver
Lägg potatisarna på en plåt. Häll över olja, peppar, timjan och krossade vitlöksklyftor. 700 g färskpotatis, kokt och kall. 3 msk olivolja. 4 klyftor vitlök. 700 g färskpotatis, kokt och kall 3 msk olivolja 4 klyftor vitlök timjankvistar
Delapotatisen. Grilla en stund på grillen tills det blivit varmt. färskpotatisgräddesmörpersiljavitlöksaltpepparev västerbottensostKoka potatisenoch låt svalna
Blanda riven vitlök med smör och klicka på potatisen. Koka potatisen knappt klar. Till kvällens middag hade vi smörstekt oxfile ochvitlökssås till denna goda smashpotatis
Jag använde mig av kombinationen grill och varmluft för att få potatisarnaklara snabbt. Självklart är det ett måste att ugnsrosta potatis i kotlettradens ugnsform
Ringla över lite olivolja, strö över havssalt, rosmarin och färsk timjan. Om man har en fryst kyckling så får man lägga till en halvtimme ungefär på tillagningstidenoch tillsätta potatisoch rotsaker efter en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.