Igår satt jag med ryggen åt solen och planterade ut en hel drös vintersquashplantor i trädgårdslandet, bland annat just butternutoch då kom jag att tänka på det här receptet som ett par av er frågat om men som jag alltså inte hunnit dela med mig av – förrän nu
Toppar man medfetaoch honung får man en trevlig brytning mellan sött och salt. Gräset är grönt, häcken börjar bli grön och nere vid staketet står Forsythian piggt gul
Jag håller även på med en allmän kylskåps och kylrensning och den här rätten är ett av resultaten, en ugnsbakad butternutmed ricotta och så lite valnötteroch örter på det
Lägg halvorna i en ugnsform och fyll på med vatten till hälften av butternuten. Jag har experimenterat receptet fram och tillbaka några gånger och äntligen fick jag till det med rätt konsistens, krispighet och smak
Borsta butternutskivornamed olivolja och placera dem på en plåt med bakpapper. Om du som jag inte har en paninipress, använd en helt vanlig grillpanna med en tallrik och mortel i marmor (eller något annat tungt) som press
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Pumpan gratinerades med en köttfärsfyllning med smaker av chili, ingefära och koriander. Men jag tycker att det är dags för ännu ett middagsrecept och denna gång ett höstigt sådant a
Häll över skålen med de blöta ingredienserna på de torra och blanda väl till en smidig smet. Ett blogginlägg med pumpa eller butternutsquash så här på höstkanten
Hacka sedan i butternut pumpan, buljongtärningen, chilin och rosmarin, täck sedan med vatten. Tänkte i alla fall dela med mig av soppan jag tillagade utav den
Ta fram en tallrik och kläck ett ägg, rulla pumpabitarna i ägget och lägg dem sedan på ugnsplåtar med bakpapper – strö sedan över majsmjöl på bitarna och gnugga in på båda sidorna med händerna, behöver inte vara så noga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.