Som avslutning på vår Italieninspirerande måltid bjöd vi på fyllda ugnsbakade fikon från den utomordentligt bra boken Bringing Italy Home av Ursula Ferrigno
Toppa med plockade salviakvistar och salt och peppar. buttnernutpumpa - medelstor. Blanda blåmögelost ochricottaoch fördela osten i urgröpningen efter kärnorna
Ugnsbakad gröt med smak av banan, kokos, kanel ochvalnötter. valnötter. ) Det fina medugnsbakad gröt är ju att man kan variera den i oändlighet med kryddor, smaksättning, frön, nötter, bär och frukt
Blanda under tiden ricottamed finhackade valnötter, honung, salt och peppar. Framförallt är de fyllda med massvis av fibrer vilka hjälper till att hålla magen under kontroll
Med en ugnsbakad bananhalva och kanderade valnötter. Stek under tiden valnöttermed honung på hög värme, lägg över nötterna på en tallrik och låt dem svalna
Ugnsbakad pumpa med ett tunt parmesanlager fick det bli. Jösses vad gott det var, det fina medbutternut squash är att kalorieinnehållet är betydligt mindre än andra kolhydrater – vilket summa summarum innebär att man kan äta dubbelt så mycket
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.