Slå på de krossade tomaterna och 2 msk med strimlad basilika och låt allt puttra tio minuter. Täck stekpannan med aluminiumfolie och ställ in i ugnen i 40 minuter
På bilden serverade jag den med lite grönkål, ädelost och morötter och den här goda dijonaissen. Jag gillar kyckling men tycker att kycklingbrösten är så tjocka och blir så mastiga
Jag serverade denna goding med friterad kyckling och en härligt ugnsbakad ratatouille. Häll rikligt med solrosolja i en stekpanna och lägg kycklingdelarna i,
Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Smaksätt med lite salt och peppar. Servera med nykokt potatis och en sallad på finskuren fänkål med lite dressing gjord på olivolja, citronsaft och en gnutta honung samt salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.