Jag blandade smör med riven vitlök och persilja, bredde på frallor. Och det roliga i det här är att när jag står och lagar det här för andra gången, så tänker jag "Men blev det här så gott egentligen
Riv mozzarellanoch blanda ner i formen. Blanda svampsåsen medpastanoch lägg i en ugnssäker form. Skala lök och vitlök och hacka fint, fräs i en het stekpanna med smör eller olja
Servera medpasta. Hetta upp en stekpanna med matfett och stek köttet någon minut på båda sidorna. Finhacka basilikan och skär mozzarellan i mindre bitar
Koka pastan enligt instruktioner, och låt den sedan rinna av ordentligt i ett durkslag. Lägg i de hela cocktailtomaterna i fläskfilén med såsen, så att tomaterna blir ljumma
Blir väldigt vackert och fint på ett fat ochmed mycket gottis så passar pastarätten nästan alla. Ibland när man har gäster känns det ju lite halvtrist att bjuda på pasta…
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Ta bort foten på svamparna, lägg hattarna med undersidan uppåt på en plåt eller i en form. Lägg timjan och skivad mozzarella på de fyra andra svamphattarna
Koka riset i en kastrull med vatten och salt enligt anvisningarna på paketet. Skölj och skär tomaterna i bitar, riv mozzarellan i bitar och fördela över fisken
Blanda upp medpastanochmozzarella som delats i bitar med händerna. Stek champinjoner i olivolja så de får ordentligt med färg, tillsätt löken och fräs med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.