Mosa fetaosten och blanda med crème fraîche, persilja och hackad chili. Förutom att du ska bli mätt och att maten ska smaka gott så handlar matlagning om att ha roligt
Torsk600 g torskrygg 1 klyfta vitlök olivolja, att ringla över fisken salt. Ugnsbakadspetskål1spetskål (stor) 25-50 g smör 1-2 msk japansk soja salt svartpeppar, nymalen
Torsk600 g torskrygg 1 klyfta vitlök olivolja, att ringla över fisken salt. 1Ugnsbakadspetskål1spetskål (stor) 25-50 g smör 1-2 msk japansk soja salt svartpeppar, nymalen
Jag vaknade med en huvudvärk från H och kunde inte ta mig ur sängen förrän fram på eftermiddagen. Jag kunde inte hålla mig, utan tjuvstartade i väntan på den svenska sparrisen med en tysk dito
Uppäckte att fryst torskrygg är en riktig höjdare, stek gärna på den i pannan med smör och låt den baka sakta i ugnen tills den blir klar, blir fint fint
Baconets rökta smak och dom söta soltorkade tomaterna passar jättebra ihop med torsken. Minst en gång i veckan brukar vi äta fisk, det är ju så himla gott och framförallt nyttigt
Ett härligt fiskrecept som fungerar perfekt en fredag eller lördag när man vill ha lite lugn matlagning med lite lyxigare touch, använd gärna en färsk torskrygg till receptet som höjer receptet ännu mera tillsammans med alla smaker
Lägg i en kastrull med saltat vatten och en klick smör. salt och nymalen svartpeppar. Häll av vattnet och mixa till en slät puré tillsammans med smöret i en kannmixer eller med stavmixer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.