Nåja, nu skulle det i alla fall göras en rabarberpaj, och eftersom jag även hade lite krusbär i frysen som behövde användas innan det är dags att plocka nya, så skarvade jag med dem
Jag ville ha dem vitaochvintrigamed en smak av mintoch jag måste bara säga att de blev så goda med den krämigafyllningen av vit choklad, philadelphiaostoch krossade polkagrisar, mums
Rabarber är något som jag verkligenförknipparmed sommaren och häromdagen blev jag sugen på att göra en paj medlite andra smaker än en traditionell smulpaj
Som vid varje högtid bör det finnasglutenfria cupcakes tillfikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad ochmint, men för att förgylla påsken är det ju fintmed en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Smält smöret i en kastrull dra av från värmen och rör ihopmed den vita chokladen tills den smälter. Kakan var väldigtsaftigoch den höll sig dessutom saftigi flera dagar i box med lock på
Nu när jag gjort min egen budapestbakelse, kan jag nästan inte köpa den på kafé mer, den gav absolut mersmak av att vilja baka igenoch bjuda till sällskap, nyvispad "äkta" grädde ochinte grädde medbismak eller gammal grädde
Rosta solrosfrön ochkokosflingori en torr stekpanna på medelstark värme. Koka rödbetorna med skalet på tills de är mjuka, koktiden beror på hur stora de är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.