Häll smeten i en form som du smörat och hällt kokosflingor i. kokosflingor till formen. Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världens häckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar av den gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Kan serveras med vispgrädde eller vaniljsås, men är god utan också. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Den blev mycket godoch mättande men lite lite för stark. I med vatten, kokosmjölkoch buljong. Hade jag gjort om de hade jag tagit dubbelt så mycket ingefära och hälften så mycket chili, och toppat med färsk koriander
Och hur lätt var det inte att göra. Toppa sist med baconen. Strö över dill och lite salt. Vispa ihop creme fraiche, grädde, chilisås, sambal, citron, salt & peppar och häll över
Börja med att smälta choklad och smör i ett vattenbad. Bittert, sött, salt och fräscht. Blanda socker, sirap och grädde i en kastrull och vispa upp med en visp
Här kommer ett nytt, smarrigt och näringsrikt recept på bananpannkakor och ytterligare ett serveringstips för den goda chokladsåsen som jag tidigare lagt upp recept på
Men problem är till för att lösas så med hjälp av lite glasyr, kokosoch färska jordgubbar dekorerade jag över fadäsen och kakan ser lika underbart godoch härlig som den faktiskt är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.