8 bufféportioner 8 ägg Oströra 1/2 liten rödlök 1/2 citron 1 msk dill 2 dl handskalade räkor i lake 1 dl riven lagrad ost 3 msk crème fraiche 3 msk majonnäs salt och svartpeppar Till garnering mâchesallad eller dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Skala äggen direkt och skär i. De här äggen får sina kolalika smak från det bryntasmöret. och. 8 ägg 50 g smör 4 msk creme fraiche 1 citron, 1 msk pressad saft och finrivet skal salt dill till garnering Koka äggen 9 min och kyl ner i iskallt vatten. - Läs hela inlägget här 8 ägg. 50 g smör. 9 min och
Ringla det bryntasmöret över pastan (se till att inte få med eventuellt bottensegment), strö över de rostade solroskärnorna och avsluta med att hyvla över parmesanosten
Till denna fina och köttiga firre serverades grön sparris, bryntsmöroch rikligt med pepparrot. Lägg upp fisken på en plåt och omge den med grov skuren lök samt morot och häll på en skvätt vin samt peppra
Spritsa eller klicka ut röran på ägghalvornaoch klicka på lite löjrom. Dill- ochäggkräm. Löjrom är ju såå gott och känns så där små-lyxigt som man vill att det ska vara på nyår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.