Toves påskägg - gubbröra, äggkräm med brynt smör och fyllda ägghalvor
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 ägg
  • 1 dl vispgrädde
  • 100 g smör
  • 50 g löjrom
  • 1 msk finhackad gräslök
  • 0,5 dl plockad dill
  • salt
  • svartpeppar, nymald
  • 4 ägg, hårdkokta
  • ev 50 g hackad ansjovis
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk kaviar
  • 1 liten schalottenlök, finhackad
  • 1 msk finhackad dill
  • knäckebröd eller kavring till servering
  • 0,5 msk finriven färsk pepparrot
  • 4 msk majonnäs
  • 1,5 tsk japansk soja
  • 1 msk svarta sesamfrön
  • 2 msk smörgåskrasse
  • Äggkräm med brynt smör och löjrom6 ägg 1 dl vispgrädde 100 g smör 50 g löjrom 1 msk finhackad gräslök 0,5 dl plockad dill salt svartpeppar, nymald
  • Gubbröra4 ägg, hårdkokta ev 50 g hackad ansjovis 1 dl majonnäs 1 msk kaviar 1 liten schalottenlök, finhackad 1 msk finhackad dill knäckebröd eller kavring till servering
  • Ägghalvor med pepparrotskräm och sesam4 ägg, hårdkokta 0,5 msk finriven färsk pepparrot 4 msk majonnäs 1,5 tsk japansk soja 1 msk svarta sesamfrön 2 msk smörgåskrasse

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.